wonen om de hoek van de bruisende binnenstad van Zwolle?

Dit penthouse op Up-Town is vrij!

En hier kun jij binnenkort wonen. In het meest royale penthouse dat Up-Town telt, om precies te zijn. Het laatste vrije penthouse is te koop en vanaf begin 2019 klaar om betrokken te worden. Deze schitterende woning beschikt over een ruime 122 m² en maar liefst twee verdiepingen – meer weten? Scroll snel verder!

aanmelden 8 december

Pinterest perfect

Penthouse 73

De uitstraling van een urban penthouse, maar de voordelen van leven op twee verdiepingen? Deze woning 'has it all': een riante living met tal van uitzichten over de Zwolse binnenstad, een open keuken van formaat én twee ruime slaapkamers, waarvan één met plenty ruimte voor een walk-in garderobe. En als kers op de taart geniet je hier van maar liefst drie terrassen – als dat geen luxe is? Deze woning is beschikbaar vanaf begin 2019 en te koop voor €439.000,- v.o.n.

Maar er is meer!

Een hoge afwerking

Wat dit penthouse – naast die zee van ruimte – anders dan anders maakt? Die bijzonder hoogwaardige en volledige afwerking. Hand in hand met gerenommeerd interieurarchitect Bas van Tol, zorgen wij er namelijk voor dat jouw woning verzekerd is van de beste afwerking. Van een Insta-proof badkamer en een ver van doorsnee kookeiland tot de allerkleinste details – dit penthouse is klaar om ingericht te worden zodra jij de sleutel krijgt. Wat een feestje!

Luxe van binnen

Luxe van buiten

Waar de woning dankzij standaard zonnepanelen, hoogwaardige isolatie, led verlichting en duurzame A label al bijzonder indrukwekkend is, kom je ook buitenshuis niet te kort. Zo telt de woning maar liefst drie buitenruimtes – met talloze uitkijkjes over Hanzestad Zwolle. Gedurende de lente- en de zomermaanden is dit beslist jouw go to-plekje voor een ijskoud biertje. Daarbij parkeer je jouw auto op jouw privé plaats voor de deur én is dit penthouse voorzien van een extra buitenberging – handig voor die seizoensgebonden skilatten en mountainbike!

Royaal wonen op 122 m²

Met zelfs 2 etages!

Altijd al op 2 etages willen wonen, maar nog niet klaar om de binnenstad van Zwolle te verlaten? Dan is Penthouse 73 perfect voor jou. Hier woon je bijzonder ruim én op twee verdiepingen. Daarmee zijn de slaapvertrekken en de badkamer van de living gescheiden door een fijne trap. Dit geeft niet alleen meer privacy, maar ook een groots woonplezier. Typisch een gevalletje: droomwoning!

Bruisend & Stads

Wonen aan de rand van de binnenstad!

Kruipend naar huis? Op Up-Town kan het. Hier woon je om de hoek van alle hotspots die de bruisende binnenstad van Zwolle te bieden heeft. En waar je bij 'stads' eerder denkt aan kleine en (te) lage appartementen, is Up-Town allesbehalve dat. Hier woon je groots en luxe – da's pas fijn thuis komen!

Meer weten over dit penthouse?

Neem contact met ons op!

Voor inhoudelijke vragen over het penthouse ofwel de verkoop hiervan kun je contact opnemen met ons verkoopteam van de Woonfabriek Zwolle.

Contact!