wonen om de hoek van de bruisende binnenstad van Zwolle?

Appartementen te huur!

Maar er is meer!

Een hoge afwerking

Wat deze appartementen – naast die zee van ruimte – anders dan anders maakt? Die bijzonder hoogwaardige en volledige afwerking. Hand in hand met gerenommeerd interieurarchitect Bas van Tol, zorgen wij er namelijk voor dat jouw woning verzekerd is van de beste afwerking. Van een Insta-proof badkamer en een ver van doorsnee kookeiland tot de allerkleinste details – dit penthouse is klaar om ingericht te worden zodra jij de sleutel krijgt. Wat een feestje!

Luxe van binnen

Luxe van buiten

Waar de woning dankzij standaard zonnepanelen, hoogwaardige isolatie, led verlichting en duurzame A label al bijzonder indrukwekkend is, kom je ook buitenshuis niet te kort. Zo telt de woning maar liefst drie buitenruimtes – met talloze uitkijkjes over Hanzestad Zwolle. Gedurende de lente- en de zomermaanden is dit beslist jouw go to-plekje voor een ijskoud biertje. Daarbij parkeer je jouw auto op jouw privé plaats voor de deur én is dit penthouse voorzien van een extra buitenberging – handig voor die seizoensgebonden skilatten en mountainbike!

Bruisend & Stads

Wonen aan de rand van de binnenstad!

Kruipend naar huis? Op Up-Town kan het. Hier woon je om de hoek van alle hotspots die de bruisende binnenstad van Zwolle te bieden heeft. En waar je bij 'stads' eerder denkt aan kleine en (te) lage appartementen, is Up-Town allesbehalve dat. Hier woon je groots en luxe – da's pas fijn thuis komen!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Voor inhoudelijke vragen over de verhuur kun je contact opnemen met ons verkoopteam van de Woonfabriek Zwolle.

Contact!