INTERIEURDESIGN

Aan het interieur van jouw loft, appartement of maisonnette is veel aandacht besteed. Gerenommeerd interieurarchitect Bas van Tol is het creatieve brein achter de luxueuze inrichting!

Up-Town's

Interieurarchitect

Bas van Tol, bekend van zijn interieurontwerpen voor het Amsterdamse Volkshotel en Club Trouw, zal de interieurs in Up-Town vorm gaan geven. En daarom kunnen we je alvast verklappen: dit wordt spectaculair!

Dankzij de door hem geadviseerde combinatie van kleur- en materiaaltoepassingen zal elke loft, appartement en maisonnette in Up-Town in de basis al bijzonder luxe en stijlvol zijn. Scroll naar beneden voor meer ins & outs over de verschillende features van zijn hand!

DE KEUKEN

ultiem genieten in je eigen keuken met uitzicht op de binnenstad

Hip, industrieel en luxe

Dat is Up-Town Zwolle. Hier is alles tot in de puntjes verzorgd. En jouw nieuwe keuken is daarop beslist geen uitzondering. Met strakke lijnen, luxe materialen en een eigentijdse uitstraling vormen de keukens in Up-Town Zwolle ware sfeermakers. Uitgebreid kokkerellen voor vrienden met uitzicht op de stad; hier kan het!

Jouw functionele keuken is geïnspireerd op het bruisende leven in de stad. Met de kritische blik van een interieurarchitect is per woning een keuken ontworpen die perfect past binnen de ruimte. Of het nu een loft, een appartement of een maisonnette is; elke keuken onderstreept het dynamische karakter van Up-Town Zwolle.

City meets Classic

De keukens in Up-Town Zwolle onderscheiden zich door een zeer hoge standaard. In de basis is elke keuken immers voorzien van luxe inbouwapparatuur, voldoende kast- en werkruimte en een buitengewoon eigentijdse look, passend bij de woning.

Voor de grotere maisonnettes gaan we zelfs nog een stapje verder. Hier behoort de Urban Kitchen van SieMatic tot de luxe mogelijkheden. Deze nieuwe keukenstijl combineert klassieke met moderne designelementen. City meets Classic. Oftewel: Puristisch en strak, maar ook functioneel met een vleugje eigenheid. Helemaal in lijn met de signatuur van Up-Town Zwolle!

DE BADKAMER

me-time deluxe in jouw fonkelnieuwe badkamer op Up-Town

Jouw eigen city-spa

Voor ultieme verwenmomenten hoef je binnenkort de deur niet meer uit. In een badkamer op Up-Town Zwolle waan jij je immers dagelijks in jouw eigen city-spa. Van een glazen inloopdouche met rainshower van Hansgrohe tot een luxe wastafel met designkraan – hier kom je gegarandeerd tot rust na een lange, inspannende werkdag.

In de badkamers, ontworpen door Bas van Tol, ontbreekt het je aan niets. Stijlvolle vloer- en wandtegels gecombineerd met smaakvol sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Hansgrohe zetten de toon. Dankzij vernieuwende systemen is jouw nieuwe badkamer bovendien voorzien van het hoogste comfort. Zo is de ruimte zelfs uitgerust met een eigentijdse drain. En het beste van alles: dit is de standaard!

aan jou de keuze

Bij Up-Town heb jij als bewoner de luxe keuze uit een extra design variant, aansluitend op het interieur van de industriële lofts. Waar het ene design chic en luxueus is, oogt het andere badkamer design stoer en eigentijds. Welke stijl kies jij?

KASTENWANDEN

Om alles uit de compacte lofts te halen, ontwierp Bas van Tol speciaal voor Up-Town deze ruimtebesparende feature!

Hip, ruimtelijk en op maat

In een loft op Up-Town Zwolle woon je groots en luxueus. Om alles uit de loftvariant te halen, is gebruik gemaakt van een bijzondere feature. Kies jij namelijk voor de loftvariant, dan kun je als extraatje gaan voor hippe kastenwanden in plaats van muren!

Hoewel het wonen in één open ruimte de trend is, kan het verdelen van leefruimtes veel voordelen opleveren. Daarom heeft Up-Town deze optisch van elkaar gescheiden met hoge, lange kastenwanden. Dit zorgt voor orde, overzicht en een zee aan opbergruimte. Bovendien gaat het grootse loftgevoel hiermee niet verloren. De hoogwaardige, houten kastenwanden kunnen bovendien geheel naar wens worden ingevuld. Wat een luxe!

ALGEMENE RUIMTES

Proef de industriële sfeer in het complex

Perfect in lijn met jouw woning

Nog voor je de voordeur van jouw nieuwe woning bereikt, waan jij je in de algemene ruimtes van Up-Town. Dankzij het gebruik van veel hout, heerst hier een industriële doch warme sfeer. Met deze algemene ruimtes gooit Up-Town hoge ogen, want dankzij de visie van interieurarchitect Bas van Tol is alles tot in precisie op elkaar afgestemd.

Van design verlichting tot de mooiste materialen - dezelfde hoge standaard van jouw woning is doorgevoerd in de algemene ruimtes. Eyecatchers zijn de toffe plafondtekeningen geënt op de historische binnenstad van Zwolle en enorme letters in het trappenhuis, die samen van beneden naar boven 'Up-Town' vormen.