PARTNERS

Up-Town werkt uitsluitend samen met professionele en betrouwbare partners. Een bewuste keuze, om zo het hoge woongemak van onze woningen te kunnen garanderen. Aan de deskundigheid van onze partners zullen wij dan ook nimmer twijfelen. Zij leveren uitsluitend de beste kwaliteit, precies wat wij onze toekomstige bewoners willen bieden!

Nijhuis Bouw

​​Zo zorgt Nijhuis Bouw Rijssen voor de realisatie van Up-Town. Nijhuis is één van de grootste bouwers in het oosten van Nederland, waar zij al ruim 100 jaar actief zijn. Het familiebedrijf staat bekend om hun betrouwbaarheid en bijzondere vakmanschap.

Meer over Nijhuis Bouw

De Bruin Architecten

De Bruin architecten, een gerenommeerde architectengroep uit Zwolle, heeft voor een bijzonder eigentijds ontwerp gezorgd. Daarbij heeft Cees de Bruin hoogstpersoonlijk een grote differentiatie aan woonplattegronden uitgewerkt.

Meer over De Bruin Architecten

Rodenburg Makelaars

De makelaars van Rodenburg (en Ten Hag!) kennen het project Up-Town en het woningaanbod in Zwolle door en door. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor alle geïnteresseerden en beantwoorden met liefde alle brandende vragen.

Meer over Rodenburg

Ten Hag Makelaars

Het team van ten Hag Makelaars vindt het elke keer opnieuw een klein feestje om te starten met een nieuwbouwproject en mensen te mogen begeleiden naar een nieuw (t)huis! Ook hebben zij een deskundige hypotheekafdeling (Hypotheeknet).

Meer over Ten Hag

MüllerVanTol

Met Bas van Tol van Müller van Tol heeft Up-Town iets heel bijzonders in huis gehaald. Deze gerenommeerde interieurarchitect geeft Up-Town een unieke combinatie van de warme industriële sfeer en een luxueus woongenot.

Meer over Müller van Tol

BMN Bouwmaterialen

BMN Bouwmaterialen is onze keuken- en badkamer leverancier. En wat zijn we daar trots op! Vanuit hun luxe showroom word je stap voor stap begeleid in het uitzoeken van jouw droomkeuken -en badkamer.

Meer over BMN

Het Notarieel

Het Notarieel, een notariscollectief met meer dan 80 medewerkers in de regio Zwolle, staat garant voor een vloeiende eigendomsoverdracht van de woningen op Up-Town. Fijn!

Meer over Het Notarieel

Hypotheek Visie

Wat worden mijn maandlasten? Wat is een bouwdepot? En ga zo maar door. Voor het antwoord op al deze vragen kun je bij onze adviseurs Frank van Eijk en Sander Pelgröm van Hypotheek Visie Zwolle terecht. Zij zijn op de hoogte van alle mogelijkheden, ze kennen de producten en weten precies welke route ze moeten doorlopen.

Meer over Hypotheek Visie

WereldFoundation

Jouw aankoop op Up-Town maakt de bouw van een huis mogelijk voor een dakloze familie in Bangladesh. Voor elke verkochte woning wordt een donatie gedaan aan de WereldFoundation. In totaal zullen daarom 79 dakloze families een nieuw huis kunnen bouwen. Kortom: wij een huis, zij een huis!

Meer over de WereldFoundation

Ten Hag Vastgoed management

Ten Hag vastgoedmanagement adviseert Up-Town in het opzetten en vaststellen van de Vereniging van Eigenaren. Het eerste jaar verzorgen zij het beheer van de VVE’s (inbegrepen in de prijs) en zal er een zorgeloze en professionele start worden gemaakt.

Meer over Ten Hag

Thereca

De bijzondere maatwerkmeubelen die Bas van Tol heeft ontworpen, worden gerealiseerd door Thereca. In ruim 100 jaar groeiden zij uit van een werkplaats voor houten meubelen tot een veelzijdige producent en inrichter van inspirerende leef- en werkomgevingen. Een ervaren partij met oog voor detail!

Meer over Thereca

Hanze Projectinrichting

Naast de maatwerkmeubels heeft Bas van Tol een drietal vloeren geselecteerd die perfect passen in jouw appartement of loft! Deze vloeren zijn smaakvol afgestemd op de kleuren en materialen van de rest van de binnen-afwerking zodat het geheel een stijlvol en harmonisch geheel vormt.

Meer over het interieurdesign

Simon Interieur

Een stijlvol appartement heeft natuurlijk ook stijlvolle meubels nodig. Bij Simon Interieur in Zwolle ben je aan het juiste adres voor hippe, industriële accessoires, maar ook voor een complete en eigentijdse wooninrichting. Leuk extraatje: zij bieden alle kopers van Up-Town een gratis interieuradvies én een waardebon t.w.v. €100,- aan. Wauw!

Meer over Simon Interieur

Nieman Raadgevende Ingenieurs

Nieman Raadgevende Ingenieurs uit Zwolle adviseerde op het gebied van duurzaamheid, bouwregelgeving, brandveiligheid, geluidwering en akoestiek, bouwfysica en installatietechniek.

Meer over Nieman